Ny Smartphone

Artikel af Civilingeniør John Genart

Min gode gamle trofaste, stærke og elegante smartphone HTC Legend, som har tjent mig upåklageligt i tre år, gik død, da jeg på arbejde i bussen måtte læne mig ind over noget og dermed fik klemt telefonen, som lå i min brystlomme, så hårdt, at glasset sprækkede.

Ovenfor billede af min elskede smartphone, som nu er gået på pension.

Jeg var således tvunget til at købe en ny smartphone, og hvorfor så ikke den, som er aller mest fremme i skoene i disse tider: Samsung I9305 Galaxy S III LTE Sapphire Black.

Billedet ovenfor viser min nye smartphone.

LTE står for 4G. Den er den fjerde generation af mobilt netværk, som netop nu rulles ud i bl.a. Danmark. Det findes allerede i de større byer. Hvis du vil se forskellen på 3G og 4G, så kan du klikke her:

http://www.youtube.com/watch?v=3wczxzYMT-U

Efter nogle begyndervanskeligheder - den nye mobil bruger micro-SIM, så jeg måtte anskaffe mig dette. Hos 3 i Sverige ville det tage for lang tid at få dette her op til juletiden, så jeg valgte at køre til Telenorbutikken i Helsingør, hvor jeg også har et abonnement med min telefon 40620348.

Jeg fik det nye SIM-kort med det samme, men da jeg kom hjem og fik det sat i den nye telefon, så kunne telefonen ikke læse kortet. Hvad??? Var det nu SIM-kortet eller telefonen, som fejlede? Tilbage næste dag efter arbejde til butikken for test. Det var heldigvis SIM-kortet, som havde fejl. Jeg fik straks et nyt, og så var problemet løst. :-D

Fantastisk, hvor det kører, men selv om den nye phone er smart, hurtig og flot, så savner jeg alligevel den gode gamle Legend i ægte metal.

Med kærlig hilsen,
John Genart
2012-12-22 14:00